Στη Μεσσηνία, ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός, υπάρχουν πολλές επιλογές για το ταξίδι σας. Έτσι, η πρόσβαση στο ξενοδοχείο μας είναι αρκετά εύκολη.

Ταξιδεύετε με αυτοκίνητο;

Το ταξίδι από το αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος” προς το ξενοδοχείο είναι αρκετά γρήγορο και πραγματοποιείται μέσω των αυτοκινητοδρόμων “Αττική Οδός” και “Μορέας” (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα). Δείτε την ακριβή διαδρομή στο χάρτη που ακολουθεί.

Αν ο προορισμός της πτήσης σας είναι το αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”, δείτε τη διαδρομή στο χάρτη που ακολουθεί.

Ταξιδεύετε με λεωφορείο;

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Μεσσηνίας για Καλαμάτα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα. Τα δρομολόγια από Αθήνα πραγματοποιούνται μέσω του σταθμού λεωφορείων Κηφισού. Δείτε εδώ τα δρομολόγια.

Για τις μετακινήσεις σας από την Καλαμάτα προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δρομολόγιο Καλαμάτα – Κορώνη – Καλαμάτα ή το δρομολόγιο Καλαμάτα – Λογγά – Καλαμάτα. Ζητήστε στάση του λεωφορείου έξω από το ξενοδοχείο. Το δρομολόγιο διέρχεται από το αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” και εξυπηρετεί όσους φτάνουν στη Μεσσηνία με αεροπλάνο. Δείτε τα δρομολόγια εδώ (Από το ξενοδοχείο διέρχονται λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια Καλαμάτα – Κορώνη, Καλαμάτα – Λογγά, Κορώνη – Καλαμάτα και Λογγά – Καλαμάτα).

Σημείώνεται ότι το ξενοδοχείο δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων του Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Μεσσηνίας. Τα δρομολόγια ενδέχεται να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση, ανάλογα με την εποχή.